Uanset om du er på en romantisk weekend eller bare behandle dig selv til en overbærende spa session, et par massage er en fantastisk måde at slappe af og forynge både dig og din elskede. På trods af den suggestive navn, par massage er ikke kun for par – venner og familiemedlemmer kan også nyde denne forfriskende oplevelse sammen.

Par massage er ofte leveres på hoteller, kursteder og massage praksis. Et større værelse med to massage senge giver indstillingen for massage session. I virksomheder, hvor par massage er gearet til romantiske partnere, dæmpet belysning, stearinlys eller en pejs kan forstærke atmosfæren. Under et par massage, er en massage terapeut tildelt hver enkelt, så massage kan leveres samtidig.

Du og din partner kan indgå i en massage terapi session sammen for at hjælpe hinanden føle sig mere trygge oplever en massage; dette gælder især, hvis din partner deltager sin første massage terapi session og vil føle sig mere tryg ved dig der. Par massage kan også bruges som en måde for dig og en romantisk partner, elskede eller ven, for at tilbringe kvalitetstid sammen og blive tættere i dit forhold.

For en par session, er massage terapi sædvanligvis beregnet til afslapning formål snarere end helbredelse af en skade. Svensk massage, den mest almindelige form for massage i henhold til American Massageterapi Association, bruges ofte i par massage for sin afslappende effekt. Healing Lifestyles rapporterer, at mindre traditionelle former for massage såsom vand shiatsu eller “watsu” kan bruges i par sessioner. Denne type massage terapi udføres med brug af vandstråler i en lavvandet karbad eller pool.

Der er en række fysiske effekter i forbindelse med massage terapi, hvorfra du og din elskede trække på i din session. Massage Envy rapporterer, at den videnskabelige forskning understøtter sammenhængen mellem massage og korte hvileperioder for en række medicinske tilstande. Blandt de forhold, der kan være lettet som følge af massage terapi er lidelser i bevægeapparatet, fibromyalgi, søvnløshed, astma, gigt og depression. Massage terapi har også vist sig at reducere stress og styrke immunsystemet.