Hvordan kan jeg find a gdt osteopat?

Hvad er osteopati?

Osteopati er en behandlingsform eller manuel medicin grundlagt af den amerikanske læge Andrew Taylor Still i 1882. Ordet Osteon er græsk og betyder knogle eller ben. Der bliver benyttet mange forskellige teknikker såsom manipulation, mobilisering, Muscle Energy Techniques (MET), kraniosakral terapi, følelsesmæssigt arbejde, osv.
Målet med osteopati er, at få genoprettet kroppens balance og naturlige funktion. Osteopatien kombinerer viden om anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi, patologi (sygdomslære), embryologi (fosterlære) og organlære, samt holistisk syn på mennsket.

Osteopatien er et effektivt, sikkert og naturligt diagnose- og behandlingssystem, som søger at genskabe kroppens naturlige balance. Udgangspunktet er at betragte mennesket som en helhed, således ses kroppen som et sammenhængende organ.

Det er osteopatens opgave at benytte sin anatomiske viden til at finde ud af, hvor årsagen til problemet ligger og behandle denne. Dette gøres ved at identificere ubalancer mellem knogler, muskler, bindevæv, indre organer, nervesystem og kredsløb.

Ofte ligger årsagen til en smerte eller et symptom ikke der, hvor smerten / symptomet opleves.

Osteopati kaldes også manuel medicin, fordi osteopaten bruger sine hænder til at undersøge og lindre smerter og fjerne de blokeringer, der forstyrrer din krop og nedsætter din bevægelighed.

Den Osteopati er subtile arbejde mellem viden og instinkt, Skiltefriser muskler, organer, knogler, intern energi og en god balance i krop.

Vi ønsker at finde de bedste fagfolk i København og i Danmark, der arbejder med en høj grad af osteopati og gøre os føler stolt af dem.

Osteopati: Hvad kan vi hjælpe med?

Osteopatisk Klinik har erfaring med behandling af mange former for smerter og ubehag. Det er klinikkens erfaring, at vi kan afhjælpe langt de fleste lidelser med et positivt resultat.

En osteopat er specialist i at behandle myoser, spændinger og smerter i kroppen, og på Osteopatisk Klinik har vi opnået gode resultater med at anvende osteopati i forhold til fx ryg- og nakkesmerter, fordøjelsesproblemer, sportsskader og hovedpine. Desuden har behandlingsformen vist sig effektiv i forhold til stress og moderat depression.

Osteopati kan afhjælpe:

Smerter i ryg og lænd
Skader og smerter i skulderen
Musearm
Sports- og løbeskader
Bækkenløsning
Hovedpine
Muskelspændinger
Stress
Fordøjelsesproblemer
Mavesmerter
Hold i nakke og ryg

Kroniske og akutte smerter

Vi behandler både akut opståede smerter som hold i ryggen eller sportsskader og kroniske smerter som hovedpine. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken til en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig.

Du er velkommen til at prøve vores klinikker osteopati i København, Frederiksberg, Odense,Århus, og andre byer i Danmark

Summary
User Rating
4.5 based on 2 votes
Service Type
Osteopati
Provider Name
Kvalify,
Area
København, Odense, Århus, Frederiksberg, Valby, Lyngby...
Description
Struktural, Visceral Kranio sakral osteopati i din by