Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager

Fysiurgisk massage i din by

Fysiurgisk massage København, Frederiksberg,,

udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.
En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer.

Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og den en øget kropsbevidsthed. Massage nedbryder affaldsstoffer, der er ophobet i muskler, og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem, ligesom massage påvirker lymfesystemet, således at vævsvæsken får ny næring og ilt og affaldsstoffer fjernes. Nervesystemet stimuleres af massage. Massage er modgift mod stress og de stressrelaterede sygdomme kroppen udsættes for.

 

 

 

Mere information om fysiurgisk massage  

Sportmassage

Sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv,Sport massage i København

hvor sportsmassøren, primært med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv osv.) Sportsmassage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Fokuset i sportsmassage varierer selvfølgelig fra person til person, men et generelt formål med sports-massage er at skabe fornyet flow i muskulaturen.

Læs mere..

Endvidere kan massøren benytte sig af tværgående massage (massage på tværs af muskelfibrenes retning), hvilket har en afbalancerende og afslappende effekt på vævet. Mennesker med spastisk lammelse har stor gevinst ved tværgående massage da deres muskler netop er meget stramme. Det samme gælder hvis du har fået en fiberskade. Løsner massøren vævet op med massage omkring det skadede område, vil det reducere smerten da der er mindre stress og anspændthed. Vi tilbyder gode sportsmassører i Frederiksberg, København, Valby, Odense, …

Læs mere om sport massage

 

 

Svensk Massage

Svensk Massage er en blid berøringsmassage på kroppen uden smerter.

Svenska massage i KøbenhavnDet er sådan de fleste mennesker fortrækker det i modsætning til de mere hårde massagefromer med tryk og pres.

Den glæde og wellness man får ved oliemassage stimulerer endorfinerne i kroppen, som gaver det psykiske og fysiske velbefindende. Det fremmer også helbredet og virker opfriskende. Det reducerer smerte og giver afslapning som er godt for hele kroppen. Massage kan hjælpe mod ømhed, og kroppen afstresses, dette stimulerer blodcirkulationen, så kroppen hurtigere kan udrense affaldsstoffer.

Svensk massage i København, Frederiksberg, Århus, Glostrup….

 

 

 

 

Mere om svensk massage

 

Hot Stones massage

Hot Stone  er massage med varme sten. Der bruges Basalt sten, vulkaniske sten, som er glatte og    opvarmedehot Sotnes København, Frederiksberg sten, og som har en fantastisk evne til at holde på varmen. Terapeuten holder de varme sten i hånden, lægger dem på strategiske punkter og bruger lange, dybe strøg, der overfører en dyb varme til musklerne. Varmen, der trænger dybt ind i musklerne og opløser myoser og infiltrationer, hvilket gør denne massageform mere effektiv endalmindelig massage, hvor terapeuten kun bruger hænderne.

Hot stones massage i København,  Frederiksberg, Odense, Århus…

læs mere om Hot stones massage

Akupressor

WHO (Verdenssundhedsorganisationen under FN) har udarbejdet en liste over lidelser, hvorAkupressor akupunkturen/akupressur er velegnet.

Heraf kan blandt andet nævnes:

  • · Alle former for smerte · Gigtsygdomme i led og muskler · Hovedpine/migræne · Rygsmerter · Frossen skulder · Tennisalbue · Menstruationsproblemer · Mave- og tarmlidelser · Bihulebetændelse · Højt blodtryk · Eksem · Kredsløbsproblemer · Lidelser i sanseorganer · Immunsygdomme · Hormonelle forstyrrelser.

Hvordan foregår en behandling?

Læs mere..

Akupressur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at det er hele mennesket, der behandles, ikke blot symptomet. Derfor er det vigtigt for akupressøren af få så meget information af patienten som muligt for at stille den mest optimale akupunkturdiagnose. Patienten stilles derfor en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand. Desuden kan akupunktøren anvende en række diagnoseværktøjer, såsom pulsdiagnose, tungediagnose, irisanalyse m.v., som alle har til formål at klarlægge/bekræfte kroppens ubalancer. Akupressor i København, Frederiksberg, Valby, Lyngby, Odense, Århus….

Shiatsu massage

Shiatsu stammer fra ordene shi ’finger’ og atsu ’tryk’. I Shiatsu forgår behandling gennem tryk på de meridianer (energibaner), som også akupunktur punkterne ligger på. – i stedet for at sætte nåle i punkterne, lægger behandleren et jævnt tryk på meridianbanerne med fingerspidser og håndflader, eventuelt også albuer og knæ. I Shiatsu praksis er der er altid to steder på meridianen, hvor behandleren har ’kontakt’ samtidig – for eksempel to hænder, hånd og albue, fingerspidser og håndflade – så hun hele tiden har mulighed for ’skabe forbindelse’ mellem steder på meridianen, og kan følge den energi, også kaldet Ki (Chi), som enten stagnerer eller flyder igennem.
Shiatsu i København, Frederiksberg, Odense….

Thai Massage

Traditionel thaimassage er en ældgammel form for healende massage. Det er en kombination,

af tryk på de såkaldte tiThai massage i København, Frederiksberg områder (sen Linerne), som går igennem hele kroppen. Selve massagen adskiller sig fra almindelig massage ved, at du bliver anbragt i en behagelig stilling, så du få mest mulig gavn og velvære af massagen.
Massagen kan afhjælpe muskelspændinger, smerter i nakke, skulder, ondt i ryggen, den virker også på hovedpine, migræne, stress og træthed, dårlig blodcirkulation, fordøjelsesbesvær.
Thai m. i København, Frederiksberg, Oense, Valby, Århus…

Mere information om Thai  massage

 

Tuina massage

Tui Na er ligesom akupunktur en årtusind gammel behandlingsform som stadig anvendes meget i Kina og bygger på den samme traditionelle kinesiske teori om krop, psyke og sundhed .Tui Na er en behandlingsmetode, der er specielt velegnet til alle former for muskel-, sene- og ledsmerter, herunder også rygproblemer og den er også velegnet til alm.  infektioner såsom seneskedehindebetændelse, bi- og pandehule-betændelse m.m.  Endvidere kan også hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress m.m. behandles. Hvert problem har, afhængig af årsagen, sin helt specielle behandlingsmetode. Jo hurtigere et problem behandles, jo lettere er det, så har man gået længe med et problem, tager behandlingen længere tid. Behandlingen er ufarlig og har ingen bivirkninger. Tui Na aktiverer akupunkturpunkter og virker regulerende på kroppens meridianer. Tuina massage i København, Odense, Århus, Frederiksberg

Mere information om Tuina massage

 

 

Tantra massage

Tantra er en spirituel praksis der indeholder og omfatter alt i livet, inklusiv sex. 

Og tantrisk sex er en måde at have sex på der inkluderer spiritualitet.

En tantra m. er en meget nærværende og sensuel massage. Den Kinesiske Tao’s videnskab og den Tibetanske/Indiske Tantra kombineres og giver en skøn, nærværende, sensuel og effektivt massagebehandling.
Her kan du læse om de væsentligste forskelle på en “Almindelig Tantra Massage” og en “Tao-Tantra Massage”

En Tao-Tantra  session kan bl.a. have disse gode bivirkninger på dig og dit liv:
Bedre sexlyst, mere frihed, større tillid til partner, større selvtillid og mere energi i din gladere hverdag.

Læs mere om  Tantra massage

 

Hvis du er en terapeut og vil samarbejde med os:

Summary
User Rating
4.5 based on 5 votes
Service Type
massage og massør i Danmark
Provider Name
Kvalify,
Area
København, Odense, Århus, Frederiksberg, Valby, Lyngby, Taastrup, Ringsted, Klampemborg...
Description
Massage. Forskellige typer af massage med forskellige stilarter venter dig tør og prøv det bedste udvalg af massører, fysiurgisk massage ,thai, shiatsu,wellness og slappe af, tuina, Tantra...