Hvorden Fysirugisk massage  kan hjelper dig ?

Massage nedbryder affaldsstoffer, der er ophobet i muskler, og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem, ligesom massage påvirker lymfesystemet, således at vævsvæsken får ny næring og ilt og affaldsstoffer fjernes. Nervesystemet stimuleres af massage. Massage er modgift mod stress og de stressrelaterede sygdomme kroppen udsættes for. Ved at bruge f.eks. massage gendannes den energi, der er blevet brugt på stress og kroppens naturlige lægende proces sættes i gang. 

Meddelelse om en opbygning sendes gennem kroppens netværk af nerver. Herved sker en gavnlig ændring til de vitale organer. Sind og følelser falder til ro og vores helhedsfornemmelse genoprettes.

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage på de enkelte muskler, deres udspring og hæfte. Massagen skaber en balance i kroppens muskler, organer, kredsløb og immunforsvar, og virker smertelindrende selv på ømme og overbelastede muskler.

Den fysiurgiske massage er bygget op på et grundlag af en række forudsætninger. Kroppen består af energi, som kan mærkes via massage. Energiopbygningen sker gennem åndedrættet og stofskiftet. Krop og sjæl er uløseligt forbundne kar. Følelsesmæssige problemer kan ses og mærkes i kroppen som energistandsninger (overspændthed, kulde, uro, stivhed). Energistandsningerne kan ændres ved massage, bevidstgørelse og bearbejdelse. Følelsesmæssige ændringer er kun vedvarende, når der ses og mærkes en kropslig ændring.

Massagen fremmer afspændingsprocessen, og den indre harmoni samt hjælper kroppen til at helbrede sig selv.

Fysiurgisk massage.Du kan prøve teknikker som MET, strække, hæmning, orgel massage så videre 

Mennesket har i århundreder intuitivt forstået, at hænders berøring af kroppen kan fremkalde dybe ændringer i krop og sjæl. Længe før man blev afhængig af medikamenter og højt udviklet teknologi til sygdomsbekæmpelse, anvendte man massage til at helbrede både fysiske og sjælelige lidelser ofte sammen med urter og planteudtræk.

Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Massage hjælper til med at fjerne spændinger og give muskler smidighed igen, forbedre blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler og væv samt de indre organer.
Fysiurgisk massage i København, Frederiksberg ,Odense, Valby, Århus

  • Kroppen føles afspændt
  • Åndedrættet bliver dybere
  • Smerter og ømhed aftager
  • Du sover bedre
  • Træthedsfølelsen i kroppen reduceres
  • Musklerne bliver blødere og arbejder bedre
  • Du har mere overskud
  • Du er ikke så nærtagende

Musklerne bliver mere smidige, dit kredsløb og dit immunforsvar stimuleres og massagen hjælper kroppen til at rense affaldsstoffer ud. Det øger musklernes evne til at arbejde, så du bevæger dig friere og nemmere.

Godt for alle med ømhed/smerter i kroppen – f.eks. hovedpine, skulder-nakke-smerter, knæproblemer, lændesmerter, musearme eller løbeben.

Træner du meget, kan fysiurgisk massage holde musklerne smidige og hjælpe dem med at udskille affaldsstoffer.

Summary
User Rating
5 based on 1 votes
Service Type
Fysiurgisk massage
Provider Name
www.kvalify.dk,
Area
Danmark ( København, Odense, Århus, Frederiksberg, Valby, Lyngby, Ringsted...)