For dem som er behandler tilbyder vi følgende services:
– Lettere genkendelse ved hjælp af SEO-optimering på kvalify.dk.
– Kommunikation af din særlige kvalitet på kvalify.dk.
– Professionelt Photoshoot. (Kun i København)
– Facebook-markedsføring.
– Resultater fra vores brugerundersøgelse.
– Rådgivning om sammensætning af behandlinger og priserne i diverse betalingsløsninger.
De kan vælge/fravælge ovennævnte services til og fra, så de passer deres behov.

Vælg imellem følgende pakkeløsninger:
• 1. Basis pakke: Dine behandlingsbeskrivelse, billeder, kontaktoplysninger, samt link til din hjemmeside, samt SEO-optimering til diverse søgemaskiner.
• 2. Premium pakke: Behandlingsbeskrivelse, billeder, videoer, links til din hjemmeside, SEO-optimering, ydelsesanmeldelser skrevet af relevante fagfolk, samt mulighed for gratis hosting for din hjemmeside.

 

Top Kontrol & Kvalitet

Vi er altid på udkig efter de bedste fagfolk of ydelser i topkvalitet. Vi udfører en upartisk og anonym kvalitetsvurdering af vores potentielle samarbejdespartnere: deres fremgangsmåde, beliggenhed, forholdet mellem kvalitet og pris, samt det endelige produkt. Alt for at sikre den højeste kvalitet.
 
 
 

  Hvad tilbyder Kvalify?

Kvalify er anderledes end andre marketingselskaber og andre webkataloger, da Kvalify fokuserer på kvalitetskontrol. Alle de produkter og ydelser som findes i vores hjemmeside er undergået en meget streng vurdering og kontrol for at sikre den højeste kvalitet.

 

Vilkår 

  • Adgang til alle værktøj som Kvalify tilbyder, inklusivt blog, fora og mulighed for beskeder og online salg af produkter og ydelser. Ubegransede muligheder for promovering og at dele dine kontaktinformationer med besøgende på kvalify.dk
  • Du får udbetalt hele beløbet af dit salg, uden komissioner.
  •  Uden binding
  • Priser:
    Koster basis pakke: kun 1 af din produkt/service pris pr 1 år.